Contact

Neem vrijblijvend contact op:
T  +31 (0)33 752 0617
E  info@ifbd.eu

Geen twee bedrijven zijn gelijk. Hetzelfde geldt voor de branches die door onze klanten bediend worden. Een DMU in een zorginstelling is toch net even anders als die van een multinational. Ook het MKB en de zakelijke dienstverlening kennen weer heel andere trends, ontwikkelingen en kansen.

Om een goed plan van aanpak te kunnen maken voor uw organisatie is het wel zo prettig dat wij uw markt en het klantsegment waar u zich in begeeft kennen. Gelukkig zijn we in meerdere sectoren actief, onze mensen hebben in heel Europa hun sporen verdiend in de Healthcare markt, in IT, Finance, horeca en logistiek.

Om voor uw organisatie een passend plan van aanpak te maken komen we graag overleggen. Wij leveren geen voorgebakken modules maar uitsluitend maatwerk, aangepast aan de behoeften, kansen en uitdagingen van uw organisatie. De verschillende onderdelen die we inzetten zijn bewezen de beste instrumenten in de markt. Dat, in combinatie met een toespitsing op uw bedrijf, maakt dat onze klanten echt een verschil merken na onze trainingen.